Implică-te! Tu contezi!

Proiectul administrativ pe care l-am lansat este inspirat de dumneavoastră, cei care aţi ales partidele pro-europene și care doriți în mod onest să determinați schimbarea în bine a județului Timiș și a României.

Şi pentru că avem acelaşi scop vă îndemn pe toţi să vă implicaţi în ceea ce urmează să facem, eu și echipa din care fac parte! Avem nevoie de înţelepciunea celor maturi, energia celor tineri și competența profesioniștilor, pentru că doar aşa putem contribui la dezvoltarea județului nostru, în cu adevărat european. Sper că vom fi susţinuți de un număr cât mai mare de concetăţeni şi că vom avea un parcurs comun.

Dacă sunteţi dispuşi şi dornici să oferiţi în mod voluntar energia voastră benefică, o parte din timpul dedicat implicării civice și competenţa voastră profesională pentru un trai mai bun, vă rog completaţi formularul de mai jos:

Care sunt competențele cu care ai dori să contribui? (marcare multiplă)

Cum anume ați dori să ne ajutați? (marcați toate valabile)

Timp disponibil pe săptămână (marcare multiplă)

În ce perioadă a zilei / săptămânii ai putea să te implici?

Din ce locație ai putea să te implici?

Regulament
Politica de confidenţialitate.

1. Datele colectate de site-ul nostru sunt folosite pentru evidenţa susţinătorilor deținătorului său şi exclusiv în scopurile activităţilor realizate în cadrul prezentei iniţiative politice.

2. Conform cerintelor Legii nr. 67/2007 privind protecţia datelor cu caracter personal, siteul (www.marianconstantinvasile.ro) are obligatia de a administra în condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care le furnizează utilizatorii. Datele preluate sunt doar cele oferite de Dvs. Se vor colecta exclusiv următoarele date: nume, prenume, localitate din care vii, email, anul şi data naşterii, telefon, CV, domenii în care doreşti să te implici şi în cele despre care doreşti să te informezi.

3. Datele pot fi utilizate doar cu acordul persoanei care se înregistrează, făcând click în compartimentul respectiv.

4. În cazul în care suspectăm că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidenţialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veţi fi notificat imediat.

2 + 3 = ?