Implică-te! Tu contezi!

Proiectul politic pe care îl lansăm este inspirat de dumneavoastră, cei care la 16 noiembrie 2014 aţi ales partidele pro-europene.

Şi pentru că avem acelaşi scop vă îndemn pe toţi – actualii şi viitorii noştri susţinători, din ţară şi de peste hotare – să vă implicaţi în ceea ce urmează să facem! Avem nevoie de înţelepciunea celor maturi şi de energia celor tineri, pentru că doar aşa putem contribui la dezvoltarea județului nostru într-un spirit cu adevărat european. Sper că voi fi susţinut de un număr cât mai mare de concetăţeni şi că, împreună, vom avea un drum comun.

Dacă sunteţi dispuşi şi deschişi să oferiţi, voluntar, timp, competenţe şi dedicaţie pentru viitorul meu proiect, completaţi formularul de mai jos:

Care sunt competențele pe care ai putea să le împărtășești cu noi? (marcați toate valabile)

Cum anume ați dori să ne ajutați? (marcați toate valabile)

Timp Disponibil (marcați toate valabile)

De unde ai putea să te implici?

Regulament
Politica de confidenţialitate.

1. Datele colectate de site-ul nostru sunt folosite pentru evidenţa susţinătorilor deținătorului său şi exclusiv în scopurile activităţilor realizate în cadrul prezentei iniţiative politice.

2. Conform cerintelor Legii nr. 67/2007 privind protecţia datelor cu caracter personal, siteul (www.marianconstantinvasile.ro) are obligatia de a administra în condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care le furnizează utilizatorii. Datele preluate sunt doar cele oferite de Dvs. Se vor colecta exclusiv următoarele date: nume, prenume, localitate din care vii, email, anul şi data naşterii, telefon, CV, domenii în care doreşti să te implici şi în cele despre care doreşti să te informezi.

3. Datele pot fi utilizate doar cu acordul persoanei care se înregistrează, făcând click în compartimentul respectiv.

4. În cazul în care suspectăm că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidenţialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veţi fi notificat imediat.

0 + 1 = ?