Conferință de presă din 27 iulie 2023 cu privire la bilanțul de activitate al Administratorului public al județului Timiș (“administrator public al anului” în România, conform AAPRO) și motivele reale ale partidelor ce au vizat desființarea acestui post important pentru dezvoltarea Timișului.
Conferinta de presa privind bugetul CJT 2022 pentru investitii & reparatii.
Conferinta de presa - management profesionist in Consiliul Judetean Timis, 2021.
Conferinta de presa privind bugetul Consiliului Judetean Timis pentru 2021.
Înregistrarea simpozionului cu tema: „Dezvoltarea inteligentă, circulară și rezilientă, necesitate a deceniului 2021-2030“, care a avut loc la data de 3 iulie 2020 în municipiul Arad.
Prezentare publică susținută la Timișoara, pe data de 20 ianuarie 2020.
CCIA Timiș derulează un proiect pilot de economie circulară, 2019.
Susținerea publică a tezei de doctorat personale, în domeniul inginerie și management, intitulată ”Model de dezvoltare a orașelor și regiunilor inteligente în România”, 2019.

ARHIVA VIDEO

Participare la dezbaterea publică a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană 2016 – 2020(3) pentru Polul de Creștere Timișoara – Incuboxx, 24 martie 2016

Emisiune Digi 24 Timişoara (2 februarie 2016) cu privire la candidatura internă PNL Timiş a domnului Marian-Constantin VASILE pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş şi platforma-program pe care o propune în acest sens, pentru dezvoltarea judeţului, reformarea instituţiei Consiliului Judeţean şi reformarea spaţiului politic.

Semnarea rezoluției privind Dezvoltarea Metropolitană Comună Arad – Timișoara (DMCAT), în cadrul conferinței ERMAS 2016 organizată de Universitatea de Vest din Timișoara, 02 august 2016. 

Sursa: TeleEuropaNova

Interviu referitor la a XXXI-a ediție a concertului de muzică clasică organizat în Peștera Românești și perspectivele de dezvoltare a Țării Făgetului, 26 octombrie 2015.

Despre descentralizarea administrativă și fiscală, precum și tergiversarea de către conducerea PSD a Consiliului Județean Timiș a aplicării legii ce impune cântărirea vehiculelor care circulă pe drumurile județene, 2015.

Tele Europa Nova Timișoara

Repere ale evoluției personale și profesionale, valorile la care mă raportez și principiile care mă călăuzesc în cariera politică și administrativă s-au numărat printre subiectele discutate în emisiunea “Te privește!”, realizată de jurnalista Raluca Silaghi

12 februarie 2016

Audiere publică în Parlamentul European cu privire la Acordul de Parteneriat România – Comisia Europeană (UE), în calitate de expert al administrației județene

martie 2014

Interviu acordat în cadrul Summit-ului European pentru Afaceri

Bruxelles, mai 2014

< >>

Interviu acordat în timpul Conferinței Inovării organizată de Adunarea Regiunilor Europene

Bruxelles, 2014

Consiliul Judeţean Timiş prin Marian-Constantin Vasile, vicepreşedinte al instituţiei, organizează astăzi conferinţa regională „Perspectivele APDRP şi APIA privind actualul și viitorul ciclu de finanțare”.

Februarie 2014

Conferință regională organizată de vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Marian-Constantin VASILE – „Perspectivele APDRP şi APIA privind actualul şi viitorul ciclu de finanţare”

Februarie 2014

Gala premilor TNL și câștigarea titlului ”Cel mai activ tânăr în administrația locală”, la nivel național.

PRESSALERT LIVE – Emisiune 23.06.2014 / Invitat : Marian-Constantin Vasile

PRESSALERT LIVE – Emisiune 29.09.2015 / Invitat : Marian-Constantin Vasile

PRESSALERT LIVE – Emisiune 23.02.2015 / Invitat: Marian-Constantin Vasile