Ședință a Biroului Executiv și Biroului Politic ale ARE, februarie 2014

Ședință a Biroului Executiv și Biroului Politic ale ARE, februarie 2014

În cursul lunii februarie 2014 a avut loc în Croația ședința Biroului Executiv și a Biroului Politic Extins al Adunării Regiunilor Europene, în pregătirea Adunării Generale a ARE, programată să se desfășoare la jumătatea lunii mai în Polonia.

Cu acest prilej, a fost formulată și poziția oficială a ARE cu privire la evenimentele aflate la debut în Ucraina.

A fost adoptat, totodată, pe fondul semnalării unor probleme de ordin financiar, bugetul revizuit pentru anul 2014 și s-a convenit asupra proiectelor viitoare ale Comisiilor Adunării Regiunilor Europene, inclusiv asupra proiectelor Comisiei (1) Economice și de Dezvoltare Regională, al cărei președinte sunt.

Am purtat discuții referitoare la noul ciclu de planificare sincronă a activităților din cadrul tuturor comisiilor și departamentelor ARE și am convenit asupra unei noi modalități de tratare a priorităților, într-o abordare pe verticală, de jos în sus.

În calitate de președinte al Comisiei (1) ARE am prezentat în fața Biroului Politic Extins raportul de activitate și prioritățile asumate de Comisia pe care o conduc, pe toate cele cinci domenii: Investiții, Afaceri și IMM-uri, Transporturi, Energie și Protecția Mediului și Agricultură și Dezvoltare Rurală.

Croația, 19-20 februarie 2014

20140219_ARE_Croatia_Marian

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.