TNL Timiş a câştigat, la cea de a VIII-a ediție a Galei Tineretului Național Liberal, un nou premiu. Este cel de-al treilea an consecutiv în care filiala şi reprezentanţii săi sunt premiaţi.

tnlGala Premiilor TNL este organizată de Tineretul Naţional Liberal, al cărui preşedinte este deputatul Florin Alexe, care îi recompensează pe cei mai implicaţi tineri liberali în viaţa societăţii. Vineri, 22 februarie, la Palatul Parlamentului, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Marian Constantin Vasile, a primit premiul pentru „cel mai activ tânăr liberal din administraţia locală”. „Pentru mine, primirea acestei distincţii la nivelul TNL România reprezintă o mare onoare, dar totodată o responsabilitate şi motivare suplimentară să îmi îmbunătăţesc performanţa în activitatea administrativă şi politică. Ţin să mulţumesc colegilor filialei PNL Timiş pentru încrederea şi susţinerea acordate de-a lungul timpului, faţă de care nu aş fi putut fi astăzi în această postură. Ştiu că în filiala noastră există mulţi tineri cu potenţial şi mi-aş dori ca acest premiu să îi inspire în construcţia noastră politică, în folosul comunităţii”, a spus Marian Constantin Vasile.

Marian Constantin Vasile are 32 de ani şi este din luna iunie 2012 vicepreşedinte al CJ Timiş. Pe parcursul anului 2012 acesta a fost împlicat în activitatea politică timişeană şi a avut mai multe responsabilităţi în cadrul filialei PNL Timiş, printre care și coordonarea campaniilor electorale din 2012. Vicepreşedintele CJ Timiş este şi secretar coordonator adjunct al filialei PNL Timiş, având atribuţii de organizare internă permanentă şi este preşedinte la diverse organizaţii.

TNL Timişoara a câştigat, în anul 2011, premiul pentru cea mai activă organizaţie locală, iar în anul 2012, TNL Timiş şi-a adjudecat premiul pentru cea mai activă filială judeţeană. La cea de-a opta ediţie a Galei Premiilor TNL a luat parte şi preşedintele filialei, Nicolae Robu, dar şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, dar şi alţi lideri liberali. Filiala TNL Timiş a fost reprezentată la Gala TNL 2013 de peste 20 de tineri liberali din judeţ.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.