Aniversare 22 de ani AIESEC, 2015 1

Aniversarea a 22 de ani de la înființarea AIESEC, martie 2015

În data de 20 martie 2015, am fost prezent alături de reprezentanții AIESEC Timișoara la aniversarea a 22 de ani de la înființarea organizației, acest organism formidabil care dezvoltă, printre altele, calitățile de lider ale tinerilor și îi determină să se implice activ în viața societății, pentru a produce efecte pozitive.

M-am bucurat, de aceea, să petrec o seară frumoasă împreună cu tinerii din AIESEC Timișoara și cu noul președinte al organizației, domnișoara Alexandra Buică.  

În discursul pe care l-am rostit cu acest prilej am subliniat importanța componentei civice a misiunii AIESEC și rolul tinerilor în reformarea României, printr-o implicare activă și exemplară, bazată pe valori, responsabilitate și dedicare.

În argumentarea mesajului meu am evocat problemele cu care mă confrunt în viața politică și administrativă, comparativ cu experiența profesională acumulată în companiile multinaționale în care am lucrat, îndemnând fiecare tânăr să schimbe microsistemul din care face parte, astfel încât schimbarea pe care ne-o dorim cu toții să se producă exponențial, pe principiul unei epidemii pozitive.

Timișoara, 20 martie 2015

 

Aniversarea 22 de ani_AISEC_1

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.