Al 4-lea Summit AER al Regiunii Marii Negre, 2013 3

Al 4-lea Summit ARE al Regiunii Mării Negre, octombrie 2013

Cel de-al patrulea summit al ARE, desfășurat la Rize (Turcia) la începutul lunii octombrie 2013, a avut în prim-plan dezbaterea problematicii Regiunii Mării Negre.

Am participat la eveniment în calitate de moderator al panoului al doilea de discuții, în cadrul căruia au fost dezbătute aspecte legate de protecția mediului în contextul dezvoltării economice, sociale și teritoriale a zonei Mării Negre și colaborarea cu Comunitatea de Lucru pentru Regiunea Dunării.

Am apreciat întotdeauna că astfel de prilejuri reprezintă o excelentă oportunitate pentru angajarea unor schimburi de opinii și pentru stabilirea de contacte profesionale cu profesioniști valoroși din diverse domenii.

Acesta a fost și cazul acestui summit, în cadrul căruia printre vorbitorii din cadrul panoului moderat de mine s-a numărat și domnul Otto Schwetz, expert european, director în cadrul Departamentului “Transport și Navigație” al Comunității de Lucru pentru Regiunea Dunării (Austria), care a contribuit decisiv la crearea metodologiei pentru definirea culoarelor pan-europene UE, parte a rețelei căilor majore de comunicație TEN-T.

Rize (Turcia), 04 octombrie 2013

Al 4-lea Summit AER al Regiunii Marii Negre, 2013 2Al 4-lea Summit AER al Regiunii Marii Negre, 2013 3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.