Targul Roadele ToamneI, 2013 3

Târgul Roadele Toamnei, octombrie 2013

Participarea mea, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, la ediția 2013 a Târgului Roadele Toamnei m-a adus mai aproape de producătorii agricoli din județul Timiș și din județele învecinate, care expun an de an produse excelente în cadrul acestei manifestări tradiționale, dar și de cetățenii prezenți în număr mare pentru a se bucura de atmosfera de sărbătoare și de muzica populară tradițională bănățeană.

Agricultura este unul dintre domeniile esențiale ale economiei românești, având o contribuție însemnată la Produsul Intern Brut și un aport însemnat la dezvoltarea indirectă a altor sectoare economice.

În ceea ce mă privește, sunt un susținător ferm al agriculturii tradiționale și al produselor autohtone, inclusiv din motive legate de rolul unei alimentații sănătoase. De aceea,  consider că agricultura, cu toate ramurile ei, de la apicultură, viticultură, pomicultură și până la cultivarea plantelor tehnice și creșterea animalelor, trebuie să fie susținută prin proiecte, acțiuni și manifestări organizate la nivel central sau local, așa cum se întâmplă și în cazul acestui eveniment anual care are loc la Timișoara, la Muzeul Satului Bănățean.

Timișoara, 12 octombrie 2013

Targul Roadele Toamnei_2 Targul Roadele Toamnei_3 Targul Roadele Toamnei_1

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.