Conferința internațională pentru investiții WIC Europe, Strasbourg, 2013 1

Conferința internațională pentru investiții WIC Europe, iunie 2013

Evenimentul organizat de World Investment Conferences la Strasbourg, în intervalul 19-20 iunie 2013, a reprezentat pentru mine o oportunitate de a stabili contacte noi și de a purta discuții cu diverse oficialități europene pe subiecte vizând identificarea de oportunități de investiții interregionale.

Am participat la această conferință în calitate de președinte al Comisiei Economice și de Dezvoltare Regională a Adunării Regiunilor Europene (ARE), care are stabilit un protocol de colaborare cu World Investment Conferences privind punerea la dispoziție a unei platforme eficiente de colaborare internațională în domeniul afacerilor.

Avantajul oferit de această platformă constă în aceea că ea poate fi accesată facil de pe orice instrument electronic, permițându-le astfel utilizatorilor să relaționeze în permanență cu participanții la conferință, să descarce documente relevante și să folosească diverse alte facilități de interacțiune. Se creează astfel un mediu dinamic și interactiv, care înlesnește nu doar comunicarea, ci și valorificarea noilor oportunități de afaceri.

Am avut ocazia, în calitate de delegat al ARE și participant la acest eveniment, să port discuții cu domnul Rudy Aernoudt, director de cabinet al președintelui Comitetului Economic și Social European, cu domnul François Loos, vicepreședinte al regiunii Alsacia și cu doamna Catherine Trautmann, europarlamentar, membru al Comisiei pentru Industrie, Cercetare și Energie.

Strasbourg, 19 – 20 iunie 2013

Conferința internațională pentru investiții WIC Europe, Strasbourg, 2013 2 Conferința internațională pentru investiții WIC Europe, Strasbourg, 2013 1

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.