Ședința Consiliului de Dezvoltare Regională, iulie 2015

La finalul lunii iulie am participat, în calitate de reprezentant al Primăriei Timișoara, la ședința Consiliului de Dezvoltare Regională care a avut pe ordinea de zi un subiect foarte important: implementarea drumurilor de importanță regională în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020.

La întâlnire au fost prezenți colegi din Regiunea V Vest reprezentând Consiliile Județene și primăriile municipiilor reședință de județ.

În ceea ce mă privește, am lansat o discuție intensă vizând obținerea de garanții asupra implementării unei pseudo-centuri a Timișoarei, creată pe baza infrastructurii deja existente a drumurilor județene și comunale, prin intermediul POR sau pe bugetul Consiliului Județean Timiș.

După ce am primit asigurări ferme asupra celor două formule, am votat pentru propunerile de drumuri de interes regional – foarte bune după aprecierea tuturor celor prezenți – care vor descongestiona Timișoara prin crearea unor racorduri la autostrada A1 ce ocolesc municipiul, dinspre și înspre Serbia și pe relația nord-sud, între județele Arad și Caraș-Severin.

Timișoara, 31 iulie 2015

Sedinta Consiliu de Dezvoltare Regionala - 3 Sedinta Consiliu de Dezvoltare Regionala - 4

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.