"Lecturi aprinse", 2015 6

Sesiunea de “Lecturi aprinse” a Bibliotecii Județene Timiș, mai 2015

Am participat din nou, cu bucurie, la sesiunea de la finalul lunii mai 2015 a „Lecturilor aprinse”, inițiativă culturală ingenioasă aparținând echipei Bibliotecii Județene Timiș, condusă de domnul director Tudor Crețu.

Evenimentul din acest an s-a desfășurat în seara de 28 mai, în Parcul Justiției de lângă Primăria Timișoara, și a fost pentru mine și pentru toți cei prezenți un prilej de abordare dintr-o perspectivă mai puțin convențională a lecturii.

În ceea ce mă privește, am citit un pasaj dintr-o carte care ne-a plasat într-un cadru menit să ne reamintească perioada comunistă, nu demult apusă, tocmai pentru a conștientiza aspectele nefaste ce trebuie evitate în viitor.

Felicit pe această cale echipa Bibliotecii Județene Timiș pentru reușita acestui proiect ce promovează lectura și care a prins deja în multe alte locuri din țară, la fel ca și cealaltă inițiativă a BJT, intitulată „Pătura care citește”.

Timișoara, 28 mai 2015

 

Sesiunea de Lecturi Aprinse a Bibliotecii Judetene Timis"Lecturi aprinse", 2015 5 "Lecturi aprinse", 2015 4 "Lecturi aprinse", 2015 3 "Lecturi aprinse", 2015 2 "Lecturi aprinse", 2015 1

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.