Dezbatere pe tema Guvernării Deschise, cu participarea doamnei Violeta Alexandru, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic

În cadrul dezbaterii pe tema Guvernării Deschise (http://ogp.gov.ro/despre-ogp), am evidențiat în prezența Ministrului pentru Consultare Publică și Dialog Civic, doamna Violeta Alexandru, eforturile Primăriei Municipiului Timișoara în direcția dezvoltării generale, inclusiv prin oferirea de date publice.

Timișoara a fost primul oraș din țară care a încărcat date publice pe portalul dedicat al Guvernului, obținând aprecieri internaționale pentru diversele inițiative.

Totodată, am subliniat importanța sprijinului oferit de specialiști în domeniul IT și voluntari, care au făcut posibile aceste realizări.

Principala solicitare pe care i-am adresat-o doamnei ministru a fost legată de oferirea de stimulente destinate instituțiilor publice și ONG-urilor pentru accelerarea procesului de punere la dispoziție a informațiilor legate de trafic, echipare edilitară, producători, facilități fiscale ș.a.m.d.

Timișoara, 19 aprilie 2016

Dezbatere Guvernare Deschisa - 1 Dezbatere Guvernare Deschisa - 4

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.