Dezbatere pe tema administrației publice și politicii, UVT, 2015 5

Dezbatere pe tema administrației publice și politicii, mai 2015

Dezbatere foarte interesantă și aplicată pe tema administrației publice și politicii în România, găzduită de Universitatea de Vest din Timișoara, cu participarea studenților unor facultăți de profil.

Evenimentul a fost organizat de dl. Miroslav Stanici, doctorand al Facultății de Științe Politice a UVT, a cărui teză este îndrumată de lect. univ. dr. Corina Turșie, prodecan al facultății.

Întrebările venite din partea tinerilor, adresate mie în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș și domnului prefect, au fost concrete și de impact și mi-au demonstrat, spre satisfacția mea, interesul acestora de a îmbunătăți cadrul general și sistemele publice din țara noastră.

Timișoara, 7 mai 2015

 

Dezbatere pe tema administrației publice și politicii, UVT, 2015 6 Dezbatere pe tema administrației publice și politicii, UVT, 2015 5 Dezbatere pe tema administrației publice și politicii, UVT, 2015 4 Dezbatere pe tema administrației publice și politicii, UVT, 2015 1 Dezbatere pe tema administrației publice și politicii, UVT 7  Dezbatere pe tema administrației publice și politicii, UVT, 2015 7Dezbatere pe tema administrației publice și politicii, UVT, 2015 3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.