Participare și susținere a acțiunilor Rotary - aniversarea a 85 de ani de la înființarea Clubului Rotary Timișoara 3

Aniversarea a 85 de ani de la înființarea Clubului Rotary Timișoara și a 20 de ani de la reînființare, mai 2014

La jumătatea lunii mai 2014 am participat la aniversarea a 85 de ani de la înființarea Clubului Rotary Timișoara și a 20 de ani de la reînființare. A fost un eveniment de factură specială, care implică legături de suflet și de prietenie și la care am ținut să particip, în primul rând în calitatea mea de rotarian.

Consider că acești 85 de ani care au trecut de la înființare și cei 20 de ani scurși de la reînființare, puși în slujba comunității, înseamnă foarte mult, mai cu seamă din punct de vedere calitativ.

În discursul pe care l-am rostit am evocat necesitatea susținerii generale a mediului economic și de afaceri, astfel încât să putem oferi din surplusul realizat și chiar mai mult de atât, pentru implementarea unor proiecte în beneficiul societății din care facem parte.

Totodată, am adresat un apel reprezentanților celor șapte cluburi de servicii Rotary și ai celor patru cluburi Lions din Timișoara să contureze o viziune de dezvoltare a orașului și județului nostru pe termen lung, pe care să o propună și să o susțină în fața autorităților publice. De altfel, pentru a ajuta la îndeplinirea acestui deziderat, am invitat toate aceste cluburi să fie parte din Consiliul Consultativ Economic al Timișoarei, pe care l-am înființat la începutul anului 2015.

La mulți ani, Rotary Timișoara și multe împliniri în continuare!

Timișoara, 16 mai 2014

Aniversarea a 85 de ani de la infiintarea Clubului Rotary Timisoara si a 20 de ani de la reinfiintare, 2014 4Participare și susținere a acțiunilor Rotary - aniversarea a 85 de ani de la înființarea Clubului Rotary Timișoara 3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.