Mesaj de început de an: îndemn pentru membrii PNL Timiș de a se implica în reforma internă a filialei și partidului. 04 Ian 2017

Aceia care fug de adevăr și realitate riscă să se piardă în negura istoriei. Dimpotrivă, aceia care își asumă – trecând dincolo de zona de confort și de instinctul de autoconservare – să militeze pentru crezurile lor și pentru valorile înalte, vor avea măcar satisfacția luptei pentru mai bine, dacă nu chiar pe aceea a izbânzii. O comunitate poate să ființeze și să prospere doar atunci când își însușește o astfel de mentalitate și abordare.
Îndemnul meu la acest început de an 2017 adresat tuturor membrilor PNL este să se implice în reformarea internă a partidului. Îi îndemn, de asemenea, pe toți cei care se simt liberali în spirit să susțină aceste demersuri, iar pe cetățeni să se exprime. Pentru că numai astfel, ascultând vocea poporului (”Vox Populi, Vox Dei”), Partidul Național Liberal va putea să renască, să se revigoreze, prin adoptarea măsurilor de reconstrucție cele mai potrivite, aliniate la realitate și la evoluția societății românești.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.