Marian Vasile, un liberal atipic?

Sursă: http://renasterea.ro/marian-vasile-un-liberal-atipic/

Publicat în

marian-vasile

Liberalii au intrat în febra pregătirilor electorale pentru alegerile locale de anul viitor. Pentru șefia Consiliului Județean Timiș, printre candidați se numără și Marian Vasile, fost vicepreședinte al acestei instituții, de unde a fost îndepărtat după ruperea USL.

Vasile a pierdut procesul în instanță, fapt pentru care s-a speculat că nu ar mai fi o soluție de viitor la șefia CJT. Iată însă că tânărul liberal ține morțiș să infirme ce zice ”gura târgului” și a pornit o campanie furibundă, în care se promovează fantastic. Practic, nu există rugă sau alt eveniment în județ la care să nu fie prezent și Marian Vasile, care a început să fie cunoscut în mai toate satele.

Mai mult, Vasile a învățat și jocurile populare bănățene, ”rupe” puțin și din graiul specific mediului rural, calități care îl fac un candidat de luat în seamă.

Deplasările prin județ i-au atras simpatia unor primari care, până mai ieri, nu îl prea aveau în grații pe liderul liberal.

Iată că el se dovedește un candidat PNL atipic, comparându-l cu majoritatea altor liberali din trecut, a căror comoditate devenise proverbială în campanie: discuții sterile la terase, mese rotunde plictisitoare sau mesaje prea elevate care nu prindeau la omul de rând. Rămâne de văzut cât îl vor mai ține bateriile pe acest adevărat ”Duracel” al PNL Timiș.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.