Marian Vasile: Finantarea pentru centrul intermodal de la Remetea Mare este pierduta

Scris de B.A.M – Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş Marian Vasile susţine că proiectul centrului intermodal de la Remetea Mare, în valoare de 20 de milioane de euro, este pierdut „în proporţie de 99 la sută”, deoarece nu a fost depus spre finanţare. Afirmaţiile sale sunt contrazise de succesorul său la funcţia de vicepreşedinte, Florian Zanfir, care susţine că proiectul este pe făgaşul bun.

30. iunie 2014

„Trebuia să fie pe ordinea de zi a plenului de miercurea trecută un proiect de hotărâre privind acest centru intermodal. Din păcate, acest proiect nu a existat, iar astăzi (luni – n.r.) este termenul final pentru depunerea cererii de finanţare europeană. Din punctul meu de vedere, 99 la sută proiectul este pierdut, chiar dacă era unul foarte important, în valoare de 20 de milioane de euro. În prima zi lucrătoare după eliberarea mea din funcţie eu trebuia să primesc în comisia tehnico-economică proiectul tehnic, care trebuia dezbătut şi aprobat. Eu nu ştiu să se fi făcut o asemenea şedinţă după plecarea mea. Ca atare, anumiţi paşi nu s-au făcut, iar acest proiect a fost pierdut”, ne-a declarat Marian Vasile.

Contactat de reporterii www.tion.ro, noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Florian Zanfir, a declarat afirmaţiile lui Vasile sunt „improbabile”, iar din cunoştiinţele sale proiectul are toate avizele necesare pentru a obţine finanţare.

http://www.tion.ro/marian-vasile-finantarea-pentru-centrul-intermodal-de-la-remetea-mare-este-pierduta/1433708

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.