Itronizarea Mitropolitului Banatului, 2014 3

Întronizarea Mitropolitului Banatului ÎPS Ioan Selejan, decembrie 2014

La finalul lunii decembrie 2014 am participat, în calitate de om de administrație, la întronizarea noului Mitropolit al Banatului, Înalt Prea Sfinția Sa Ioan Selejan, eveniment cu puternică semnificație în viața mea, a Bisericii Ortodoxe și a comunității locale creștine.

Unui om îi este dat să trăiască puține astfel de momente în viață. Am conștientizat acest lucru și multe alte aspecte importante la nivel spiritual în timp ce luam parte, din strana Catedralei Mitropolitane, la slujba de investire.

Credința reprezintă una dintre ancorele de bază ale vieții mele și am convingerea că, în această perioadă tumultuoasă a vieții politice și administrative a țării noastre, în care destinele multor români sunt deviate haotic prin decizii iresponsabile ale multor conducători de instituții și comunități, fiecare dintre acești conducători ar trebui să își tragă inspirația și forța din această ancoră a spiritului și a credinței în Dumnezeu.

Îi doresc Înalt Prea Sfinției Sale Ioan Selejan multă putere de muncă pentru a-și îndeplini menirea de Mitropolit al Banatului, cu multe realizări! Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Mitropolit, pe noi toți și aceste meleaguri ale Banatului care abundă în diversitate!

Timișoara, 28 decembrie 2014

Irotonizarea_Mitropolitului_Banatului_1 Irotonizarea_Mitropolitului_Banatului_2 Irotonizarea_Mitropolitului_Banatului_3 Irotonizarea_Mitropolitului_Banatului_4

 

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.